Igår hade vi en härlig dag på badplatsen. Brorsan kom dit och så lekte vi Datten i vattnet. Ida är en riktig liten badkruka och drar upp benen och vill inte nudda vattnet. Efter en stund tinar hon upp men det ska vara på hennes villkor. Samuel och Alexander är i hela tiden, särskilt Alexander. De älskar att bada. 
Jag har börjat läsa  boken ”inte helt perfekt”. Det är en riktigt rolig bok som man kanske inte ska läsa offentligt då den lockar till en hel del skratt. 
På eftermiddagen blev det ett träningspass i skogen. 800 meters intervaller. Jag hade satt målet på 4,30-5 minuter per varv men sprang snabbare: 4,06, 4,07,4,12 och 4,16 blev tiderna. Jag är riktigt nöjd med det passet så idag har jag en välförtjänt vila.
Efter träningen så åt vi tacos och jag åkte in till stan för att träffa Emilia och Linn för en damdomarträff. Det blev en del sena återbud så matchbiljetterna till EM-kvartsfinalen gav jag till Rickard, Marcus och pappa. Det blev en riktigt härlig fotbollskväll där Danmark till slut vann över Frankrike på straffar. 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Härligt det är att det är badväder!

 2. avatar

  Wow, vad duktig du är! Det var ju ritktigt bra tider på intervallerna! Och starkt att göra dem själv, det är minsann inte lätt att puscha sig själv. Jag vet…. 🙂
  Och vad kul att du skrev Datten! Det har jag inte hört sen jag var liten och boddei Småland! Här nere (i Skåne alltså) vet ingen vad det är, här säger alla pjätt! 🙂
  Kram!

 3. avatar

  Vad mysigt med en dag med sol och bad! Matchen var riktigt spännande med ett gott slut:)
  Så snabb du är att springa i värmen!!! Må gott!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: