Idag har jag planterat blommorna som jag köpte i helgen så nu är det verkligen fullt i mina rabatter. Murgröna, pelargoner, daggsalvia och petunior har hittat nya platser. Till nästa år ska staketet bli vitt och så ska jag ha pioner. Men man kan inte ta allt i år utan det får bli nästa år. Alla blommor och krukor är köpta på Blomstertorget utom lyktan som är köpt på ÖB. 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh, appropå trädgård så måste jag rekommendera att åka och köpa blommor på plantskolan i Trädgårdsföreningen. Grymt bra kvalité, bra priser och oftast närodlat! 🙂

 2. avatar

  En lavendel får alltid plats;)

 3. avatar

  Är det dom ""blå lila" som är daggsalvia? Vackra jag älskar Lavendel och dom hade varit fina att blanda tillsammans<3

 4. avatar
  säger:

  Så fint!

 5. avatar
  säger:

  Ohh så fint ni gör det =D

 6. avatar

  Fint!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: