Vilken härlig dag vi haft. Det var perfekt väder för en båttur och gå/löprunda efteråt. Det tog 2 timmar och 40 minuter för oss att springa och gå rundan. Till mat åt vi fläskfilé provencale och åh så gott det var. 
Det var lite roligt för vi startade samtidigt med en annan turbåt från Borensberg och var före ett bra tag. På kanalen är det maxhastighet på fem knop vilket blir en hastighet på ungefär 10 km/h. Inte så svårt med andra ord att springa ikapp med båten. Vi fick massa pepp av passagerarna men när det var ungefär 8 kilometer kroknade jag lite och båten drog ifrån. I slussen ungefär 1,5 km från bilen så kom vi ikapp båten. Återigen fick vi massa pepp så det var inte svårt att komma långt före båten till bilen.
Nu sitter jag på uteplatsen och njuter av att det är vackert väder och att kunna vara ute. Jag längtar verkligen inte tillbaka till att bo i lägenhet. 
 
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  åh vad gott det ser ut! 🙂

 2. avatar
  säger:

  Gött det där såg ut! Nu blev jag hungrig! ^^

 3. avatar

  Vilka härliga bilder från er utflykt! Det är väldigt vackert där och mysigt att strosa runt.

 4. avatar
  säger:

  Fina bilder 🙂

 5. avatar

  Mums 🙂

 6. avatar

  Vad härligt det ser ut! 🙂 Den där båten har mina svägerskor jobbat på.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: