Dagens frukost idag, scones, ägg ochjordgubbar. Det är så enkelt att slänga ihop en deg och vips har man färskt bröd till frukost. Barnen uppskattade det och åt massor. 
 
Scones 12 personer
 
100 g smör
4 dl mjölk
8 dl vetemjöl
1 tsk salt 
1½ msk bakpulver
 
 
Jag har varit på utvecklingssamtal idag med Ida och det är så roligt att höra om vilken liten personlighet hon är och hur eftertänksam hon är, hur hon tänker efter när man ber henne om saker och förstår och gör rätt. Att hon trivs och är lugn men ändå aktiv och nyfiken. Min älskade lilla flicka. ♥
 
Nu har jag suttit och skrivit observatörsrapporter och tänkte sätta mig med pärlorna. Ha en toppendag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Måste kännas helt underbart att se sina små barn växa upp och bli sina "alldeles egna små personligheter". Speciellt om man får positiv respons från barnets omgivning. =)

 2. avatar

  Scones som är så gott! Och nu är det visst jordgubbssäsong helt plötsligt, najs

 3. avatar

  Gott!!

 4. avatar

  Vad underbart nice

 5. avatar

  Härlig frukost!

 6. avatar
  säger:

  Åh vad gott med jordgubbar sådär på morgonen :). Kanske får bli helgmorgonens goda här denna vecks. Mums! Härligt med trädgård där man kan odla själv, skulle kke fixa till nått på balkongen här hemma i brist på trädgård hihi. Ha en fortsatt fin kväll och bra jobbat med löppasset!

 7. avatar

  Vad gott det ser ut:)

 8. avatar

  Ååh, yummi! Vad gott med jordgubbar! ♡

 9. avatar

  åh va mumsigt det ser ut, scones är SÅ gott ju!

 10. avatar

  Gott 🙂

 11. avatar
  Anonym säger:

  Svar: Tack så mycket! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: