Godmorgon. Idag är det dags för examination i kursen jag jobbat med under våren. Jag känner mig lugn och tror att det kommer gå jättebra. Jag har lite samma känsla i kroppen som när jag var barn och skulle på skolavslutning och få sommarlov. Jag har verkligen jobbat hårt under våren…
 
Hoppas ni får en bra dag.
 

 
Igår när jag cyklade hem från jobbet fotade jag regnbågen. Så fint. Jag har förövrigt ingen cykelkondition. Det gick tungt hem men snabbt till jobbet. Annars brukar det ju vara tvärtom. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Åh va underbart, bra jobbat och stort grattis!

  2. avatar

    Lycka till!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: