Idag har vi varit och köpt kaniner. Två honor blev det och de är åtta veckor unga. De är så otroligt söta och hjärtat bara smälter. Barnen har redan gett dem namn. Den vita ska heta Tina och den gråbruna heter Alicia. Det är tydligen Alexanders favoritnamn. Annars idag har jag jobbat och haft en riktigt körig kväll. Det fanns att göra från första minut jag kom dit. Det gillar jag, att ha mycket att göra. 
 
 
Jag kollade min mail och såg att jag fått slutbetyget i kursen och jag fick högsta betyg. Allt slit var verkligen värt det nu med tanke på känslan jag har efteråt. Så nöjd och så stolt över mig själv. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Grattis till betyget och underbart söta kaniner 🙂

 2. avatar

  Söta 🙂

 3. avatar

  vilka sötnosar!

 4. avatar

  Roligt med kaniner och grattis till betyget!

 5. avatar

  men åhhh så söta 😀 va kul! jag vill också ha kaniner 🙂
  grattis till betyget, va skönt 🙂

 6. avatar
  säger:

  Åh nej så söta 🙂
  När jag såg dem där tänkte jag på mina små sötnosar jag hade när jag var yngre. älskar små kaniner 😀

 7. avatar
  säger:

  Men ohh så söööööta =D

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: