Jag har sått blomkrasse och tycker bladen ser precis ut som grodfötter. De här blommorna kan man tydligen äta, det vet jag inte om jag vill… 
 
När ni läser det här inlägget är jag på jobbet. Jag jobbar kort dag och går hem redan klockan ett. Det är jag inte direkt bortskämd med. Fyra brukar jag annars sluta. Jag har inga särskilda planer för eftermiddagen. Bara vara. 
 
Igår var vi och tittade på fotboll i det vackra vädret, ett allsvenskt lag mot ett division tre lag i östgötacupen. Det var länge sedan jag och Rickard kollade på fotboll tillsammans (om det inte varit så att vi dömt samma match) så det var kul.
 
Ha en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh, krasse – det är så fint!

 2. avatar

  Så härligt med en kort dag, såna kan man verkligen behöva och bara vara!

 3. avatar

  Tack tack tack snälla!! 🙂

 4. avatar

  Så skön dag att sluta vid den tiden =D, hoppas att ni har fint väder då också till eftermiddagen med =D

 5. avatar

  gud så skönt med en riktigt kortdag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: