Ännu en dag har passerat och jag har haft en bra dag med bland annat en löprunda i skogen med Rickard och en av mina domare. Jag hade inte vätskeladdat för att springa i värmen så det gick riktigt tungt. Måste försöka få in lite intervaller förutom matcherna så jag får upp flåset ordentligt. Enbart matcher är inte träning nog, det behövs annan träning också. 
 
Nu ska jag krypa ner. Sov gott!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilken underbar klänning du har på dig. Den passar dig helt perfekt. Hoppas du får en bra fredag trots det tråkiga vädret 😉
  KRAM ANNA

 2. avatar

  fin klänning!:)

 3. avatar
  Anonym säger:

  Intervaller är alltid bra:)

 4. avatar

  Så fin bild på dig.Ha en fin dag.kram kram

 5. avatar
  säger:

  Fiin du är i fina klänningen

 6. avatar

  Åh vilken fin klänning, så härlig! En sådan man blir glad av=)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: