30 mars 2023

Söndag

Idag har jag och Rickard varit i Åtvidaberg och dömt. Det var högt tempo och det ena laget ägde spelet. Det var riktigt roligt att se och att döma. Fart i benen finns och framförallt så har jag bra kondition. Den senaste månaden har den enda träningen blivit matcherna och trots det så är det stor skillnad på vad jag orkar nu mot förr. Tredje matchen på rad och det kändes inte ens. Kanske skulle testa springa löptestet för division fem bara för skoj skull….
 
 
Annars idag har jag haft näsan i skolböckerna. Tack vare att jag tagit semester imorgon känner jag mig inte lika stressad och det kommer bli skönt på onsdag när allt är färdigt för den här terminen. 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Söndag

  1. Låter ändå som en rolig träningsform att få röra på sig samtidigt som man dömer en match. Jag har mycket också och just nu denna veckan kommer träningen bli lidande. Men sen hoppas jag att jag kan få till det igen med träning flera gånger i veckan.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: