Vet ni vad det vita nätet är på liljan? Funderar på något så enkelt som vanlig spindelväv men kan det vara något annat? Det är en afrikansk lilja. Igår plockade jag de första av våra jordgubbar. De var så söta och goda så det ska bli kul att framöver plocka mer.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Underbart med egna jordgubbar! Jag tror faktiskt att liljan ska vara så med det vita på. Eller har den kanske inte haft så tidigare?

 2. avatar

  Fint 🙂

 3. avatar

  Fina trädgårdsbilder!
  Tack för påhälsningen och kommentaren.

 4. avatar
  säger:

  Visst är det underbart med egna jordgubbar!!

 5. avatar

  Gott med egenodlade jordgubbar.

 6. avatar

  Åh så fint<3

 7. avatar

  Åh vad mycket gott!
  Mina jordgubbar är fortfarande gröna, skall se om potatisen börjar bli skördedags på 🙂

 8. avatar

  Härligt 🙂

 9. avatar

  VILKA OTROLIGT VACKRA BILDER <3
  Så gott med egna gubbar. Hade det på landet när barnen var små.
  KRAM ANNA

 10. avatar
  säger:

  å vad gott med egna jordgubbar 🙂

 11. avatar

  – tack!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: