29 november 2023

The garden

 
Vet ni vad det vita nätet är på liljan? Funderar på något så enkelt som vanlig spindelväv men kan det vara något annat? Det är en afrikansk lilja. Igår plockade jag de första av våra jordgubbar. De var så söta och goda så det ska bli kul att framöver plocka mer.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “The garden

  1. Underbart med egna jordgubbar! Jag tror faktiskt att liljan ska vara så med det vita på. Eller har den kanske inte haft så tidigare?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: