27 mars 2023

Torsdag

 Vad roligt att så många delar med sig av era tankar kring inlägget nedan och att så många hittat hit. Hoppas att ni stannar kvar.
 Igår var det en riktigt tråkig och regnig dag. Vi passade på att åka till Busfabriken för lek och bus i ett par timmar innan vi stack vidare till stan för att köpa lite nödvändigheter. Jag fick ett sug efter tacos så det åt vi till kvällsmat. Det var fotbollsmatch på tv så till den åt vi ananaspaj. Det är den absolut godaste pajer jag vet av de jag testat. 
 Idag har jag en ledig dag tillsammans med familjen. Vi ska storhandla mat på förmiddagen och annars är dagen ett oskrivet blad. Vi får se vad vi hittar på. 
 Vad ska ni göra idag?
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Torsdag

  1. Härligt. Idag ska jag till Ikea med min kille. Vi ska köpa lägenhet kanske inom detta året och ska åka och kika lite på vad vi ska ha =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: