Jag häromdagen i klänning från Laredoute och kofta från Ellos. Klänningen är en gammal goding som följt med i några år nu.
 
Det är helt otroligt vad fort det går. Andra mars idag och man känner att våren nalkas. Det är plusgrader på dagarna och strålande sol så snön smälter bort fortare än kvickt. Så härligt! Igår hade vi en riktig mysfredag med tekakebak, tacos, godis och så gick vi och la oss tidigt. Helt underbart att för en gång skull vakna innan klockan och dessutom känns sig pigg. Annars får jag kämpa för att ta mig upp.
 
Idag är det fortbildning i Norrköping så vi kommer vara där hela dagen. Fullt upp alltså. Ha en toppendag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vi har haft vårväder hela veckan och helgen, hade premiär för balkongen igår. Jättehärligt:)

 2. avatar
  säger:

  Ser ut som en bekväm klänning! Snygg kofta!
  Hoppas det blev en bra dag i Norrköping!

 3. avatar
  säger:

  åååh tekakebak. mmm. Det var ÅR sedan jag åt de där fluffiga goda bröden. Måste kanske baka när jag kommer hem.. 🙂
  Och vad FIN koftan är!

 4. avatar

  Så himla fin kofta 🙂

 5. avatar
  Anonym säger:

  Söt kofta!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: