Imorgon är det dags för det som jag gruvat mig för ett tag: sjunga solo. Jag har varit så nervös idag att jag haft ont i magen och nästan maginfluensakänsla i kroppen. Jag brukar bli så när jag är riktigt nervös och tänkt på saken jag ska göra ett bra tag. 
 
Jag läste en intervju med Louise Hoffsten i en tidning idag och där det stod det om hennes rädsla för att prata inför folkmassor. Hon bestämde sig för att övervinna sin rädsla för om man aldrig utmanar sig själv, hur ska man då kunna växa? Det är så sant. För att utvecklas måste man ställas inför situationer som inte är det gamla invanda och välkända. Gissa om jag kommer vara stolt imorgon när jag klarat det men riktigt sur på mig själv om jag bangar ur i sista stund. Jag SKA övervinna min rädsla. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ja, man måste möta sina rädslor för att kunna övervinna dem och växa. Du klarar det! Och som sagt, tänk vad stolt du kommer att känna dig efteråt 🙂

  1. avatar
   säger:

   Jag är stolt. 🙂

 2. avatar

  Lycka till. Klart du fixar det här. Jag hejjar på dig.

  1. avatar
   säger:

   Tack!

 3. avatar

  Å så spännande!
  Lycka till!
  Kram!

  1. avatar
   säger:

   Tack! 🙂

 4. avatar

  Lycka till idag!

  1. avatar
   säger:

   Tack, det gick jättebra!

 5. avatar
  Anonym säger:

  Lycka till!! Det kommer att gå jättebra!!

 6. avatar
  Anonym säger:

  Lycka till imorgon! Du kommer klara det galant!!

 7. avatar
  säger:

  Lycka till, det kommer gå kanon! Kramar 🙂

  1. avatar
   säger:

   Tack!

 8. avatar
  säger:

  Jo..frugan var skitnervös för sådant..innan hon gick med i en kör..då släppte allt…själv sjunger jag inte ens i duschen..har iofs ingen dusch..men ändå..haha..önskar dig lycka till..det blir nog bra.

  1. avatar
   säger:

   Haha, tack för ditt pepp! Idag känns det bra.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: