Total kaos… Så ser det inte ut nu.
 
I eftermiddag har jag roat mig med att rensa i garderoben. Massor med kläder tänkte jag sälja, är det något ni är intresserade av att jag lägger upp här? Annars blir det Tradera direkt, Än tligen är rensningen gjord iallafall, har tänkt göra det hur länge som helst men inte hunnit med.
 
Eftersom att både jag och Rickard och jag jobbar i helgen blev det tacos ikväll. Mums! Nu sover barnen och jag har tid för mig själv. Har ni haft en bra dag?

 
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Men ibland är det kaos, här är det oftast städat på helgen och så håller det en bit in på veckan… men att rensa garderoben – så skönt när det är gjort!

 2. avatar

  När du nu är färdig med din rensning kan du komma hit och fortsätta! Det behövs 😉

  1. avatar
   säger:

   Haha, nja så roligt tycker jag inte att det är. 🙂

 3. avatar

  Skönt med en rejäl rensning.

  1. avatar
   säger:

   Ja det var det. Nu ser jag vad jag har. 🙂

  2. avatar
   säger:

   Ja det var det. Nu ser jag vad jag har. 🙂

 4. avatar

  åh såå söta!!

 5. avatar
  säger:

  att rensa kan ge en härligt känsla, även om vägen dit inte alltid är så kul ;p

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: