Jag tror aldrig jag varit så här otålig på att det ska bli vår, desto surare blir jag därför ikväll när jag tittar ut och ser att det snöar ännu mer än vad det gjorde förut när jag och Samuel åkte från dansen. Otåligheten beror säkert på att sommaren var så kall med få soliga och varma dagar.
 
Ikväll dansade vi till en riktigt fartfylld låt och det var riktigt roligt att få upp pulsen och flåset. Förmodligen blir det den låten vi kommer dansa till när det blir uppvisning framöver. Det blir spännande, måste träna hemma så att den sitter riktigt ordentligt. Annars blir det pinsamt. 
 
Har ni haft en bra dag?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Ja nu är man mättad på det, för idag har det snöat mycket här, suuuck

 2. avatar

  Åhhh jag håller med dig. Jäkla skitväder alltså… SNÖ nu igen. NEJ, vår ska det ju vara. Läääängtar som en tok efter varmare väder nu.

 3. avatar

  Usch för snö, nu får våren ta och komma!

 4. avatar
  säger:

  Hej! Snöar!!!! Iii hoppas den kommer inte hit!! Dansa…yes, det tycker vi om!:)
  Ja tack, dagen har varit bra! Små shopping!
  Har en fin tisdag!
  Kram Sirpa♥

 5. avatar

  Härligt!! Jag brukar köra Gangnamstyle när ingen ser 😉

 6. avatar

  Usch för snö!

 7. avatar

  Riktigt mumsigt 😀

 8. avatar
  säger:

  Så lite så. 🙂

 9. avatar
  säger:

  Ja jag håller helt med, nu får snön ta och försvinna så våren kan ta plats.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: