29 november 2023

2 maj

 
Tänk att det är andra maj. Våren är här på riktigt! Igår var det strålande sol hela dagen och det verkar bli lika fint idag. Jag jobbade hela dagen igår och sen dömde jag en match i DM. Den var inte särskilt ansträngande eller svår då det var spel mot ett mål hela tiden. 
 
Idag jobbar jag till fyra och ikväll ska vi springa Rosenkällaloppet. Det blir kul. Jag har inget särskilt tidsmål då jag inte tränat särskilt bra. 
 
Ha en toppendag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “2 maj

  1. Vad är det du dömer i? 🙂
    SV: Ja, det var en fin helg, det måste jag säga! 🙂
    Hoppas din Valborg och första maj var fina, det verkade så på inlägget nedan tyckte jag 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: