Idag fick vi gå hem från skolan tidigare då det var basgruppsarbete och mina ”kompisar” hade annat för sig. Jag anser mig nu klar med uppgifterna och har tänkt att läsa, läsa och åter läsa så allt fastnar också. Jag blev så imponerad av läraren som föreläste idag då hon hade en otroligt bred kunskap och kunde allt som ett rinnande vatten. En sådan person som man blir inspirerad av och vill vara. Ingen risk att man somnade där inte…. 
 
Ikväll ska vi på vårfest på Alexanders dagis och efter det ska jag döma match. Som vanligt är jag nervös men tror på mig själv att det kommer gå bra.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  underbart med bra föreläsare 🙂

 2. avatar

  svar: ja de känns helt underbart, har du något mål? ser att du hålle rpå med träning? =)

  1. avatar
   säger:

   Mina mål är att hålla mig i form då jag dömer fotboll. 🙂

 3. avatar

  Det är verkligen inspirerande när man träffas människor som bara lyser med både kunskap och självförtroende. Sån vill man verkligen vara…. men…. jag hoppas att det är en talang som skulle komma om man börjar med något som man har passion för, så att det blir en vana. Ha det gott. Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: