Klänningen jag har på mig är en favorit från förra sommaren. Jag köpte den på Laredoute och ni får se en bättre bild senare. 
 
Den här dagen har startat med plugg och barbent i solen. Så härligt. Det är varmare ute än inne och jag hoppas att det håller i sig länge nu. Barnen är på skola och dagis så jag har några timmar till för mig själv med böckerna.  Igår kändes det blaha med uppgiftern men ventilerat lite med lärare och kollega så har jag lite nya tankar. Det blir nog bra det här. Nähä, tillbaks till böckerna, hörs senare.
 
 
Det går fort nu. Snart kommer nog de första knopparna. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Fint tyg skulle det stå

 2. avatar
  Anonym säger:

  Ja ibland är det kul med fest!
  Fia tyg i klänningen!

 3. avatar

  Ljuvligt:)

 4. avatar

  ja nu har man sätt många bara ben, men mina är för bleka, sticker ej fram dem än annat än på balkongen, haha

 5. avatar
  Anonym säger:

  Härligt! Ska med ut och sätta mig i solen nu, med fötterna i högläge 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: