5 december 2023

Blodomloppet

Ikväll var det dags får det årliga Blodomloppet som jag alltid springer med domarklubben. Min distans är fem kilometer. Vi hade tur med vädret, det har regnat hela dagen men ikväll sprack det upp så det blev sol där vi sprang. 
 
Jag var allmänt opepp innan och kände mest för att inte starta men gjorde det ändå och tur var det för det gick riktigt bra. Jag sprang på under 30 minuter och det är jag jättenöjd med. Nu vill jag verkligen komma igång med att pressa tiden men jag har så många matcher att döma så i sommar ska jag ta tag i det. Den här gången är det ska med stora bokstäver. Jag ska bli snabbare!
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Blodomloppet

  1. Bra gjort!! 5 km under 30 min är riktigt bra, tycker jag! Själv är jag inte där än!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: