Tror ni att man kan leva ett helt liv med någon utan att bli förälskad i en annan person? Att någon annan kan få en att få fjärilar i magen och att man tänker på den personen dagligen.  
 
Jag tror att man kan bli kär i någon annan men fortfarande älska den man lever med. Däremot så tycker jag att man har ansvar för hur man väljer att agera. Om man faller för förälskelsen eller väljer att ignorera känslorna och stanna hos den person man lever med. 
 
Vad tror ni?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Intressant:-) jag har nog aldrig tänkt på det… men jag tror lite som du att man har ansvar för vad det blir av det. Däremot är jag ju inte blind bara för att jag är gift! Men bara för att nån är snygg blir jag ju inte förälskad eller börjar flirta. Trixigt det här… men än har det inte hänt mig. Ha det gott!

 2. avatar
  Angelica säger:

  Jag tror att man under hela sitt liv kommer komma i kontakt med personer man bara klickar med. Men om man älskar sin partner så måste man se till att respektera denna och känner man att det börjar gå mot en förälskelse istället för en vänskap så bör man nog undvika denna person.

 3. avatar
  Anonym säger:

  Ja, jag tror man kan leva ett helt liv utan att bli förälskad i någon mer person!

 4. avatar

  svar: jag skulle vilja berätta, tycker det är skönt. eftersom jag sett att det är rätt många inom bloggvärden som känner samma sak som jag.

 5. avatar

  jag tror att om man verkligen älskar sin partner så sätter man sig inte i en situation där man förälskar sig i någon annan. jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet, utan det är något som växer fram. attraktion vid första ögonkastet däremot existerar men det är en helt annan sak

 6. avatar
  Marcus säger:

  Kniviga frågor du ställer syrran.:p Blir man förälskad i en annan person än den man delar livet med gäller det att slå undan de tankarna på att vara förälskad i en annan person. I en familjesituation är det mycket viktigt att hålla ihop som familj om det finns barn med i bilden för det är inte bara en person som blir drabbad utan flera. Det finns alldeles för många familjer som splittrats av just denna anledning som du nämnt i inlägget. Att ta ansvar är det viktigaste.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: