Riktigt söt klänning från Lindex. Är väldigt sugen på att klicka hem den till Ida. 
 
Godmorgon. Då var det lördag igen. Det verkar bli en solig och fin dag och jag tänker nog ha en utedag med barnen. Då blir barnen glada som älskar att vara ute. Jag behöver även åka till och fixa blomjord i rabatterna. Det är mycket kvar att göra där. Jag måste titta på fröpåsarna med och se så att det inte är för sent att få ner de i jorden. 
 
På eftermiddagen funderar jag på att åka och titta på en av mina damdomare. Jag behöver ha lite koll. Vad ska ni göra idag?
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Åh vad fin! Måste genast kollas upp!!
  Krsm

 2. avatar
  säger:

  Den var jättesöt =)

 3. avatar

  Älskar prickar 😀

 4. avatar

  Jättesöt klänning!!

 5. avatar
  säger:

  sv: tack snälla du! hoppas du får en fin dag:)

 6. avatar
  Anonym säger:

  Den var jättesöt 🙂 Var inne på Zara igår, de hade sjuuukt mycket söta grejer till barn. Nästan så att jag köpte för framtiden haha ;P

 7. avatar
  säger:

  -ja der ät ju så himla roligt där ju 🙂 bor du lågt ifrån Ullared?

 8. avatar
  säger:

  Supersöt! Idag har vi massor av roligt planerat hela lilla familjen!:-)
  Hoppas att du får en fin dag! Kram

 9. avatar
  Anonym säger:

  Sv; Eller hur! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: