Då var den här dagen till ända och jag har fått iväg min examinationsuppgift. Nu hoppas jag att det bär hela vägen. Muntlig examination kvar bara. Åh vad jag längtar tills allt är klart och slippa känna mig stressad. 
 
 
Jag och Ida var på BVC på eftermiddagen för 18 månaders vägning och vaccination. Hon väger nu 12,2 kg och är 80 cm lång. Sprutan brydde hon sig inte om utan hon ville bara ner och fortsätta leka med kulramen. 
 
Eftermiddagen har tillbringats hemma. Barnen har varit ute och lekt och jag har tagit ett tag i tvättstugan och i köket. Ida gillar verkligen att busa och vrida på vredet till tvättmaskin. Det gillar dock inte mamman. 🙂  En rabarberpaj har jag gjort av rabarberna som vi har i trädgården. Jag hoppas att den inte blev för sur bara. Det märks helt enkelt. 🙂
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  Anonym säger:

  Gu va sööt

  1. avatar
   säger:

   Tack!

 2. avatar

  tuff tjej som klarade sprutan så bra 🙂

  1. avatar
   säger:

   Ja, det var bra gjort av henne. 🙂

 3. avatar
  Mammatea säger:

  Skönt att hon inte reagerade på sprutan.

  1. avatar
   säger:

   Ja, det var jätteskönt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: