5 december 2023

Mors Dag

 
Söndag och den 26 maj idag. Mors dag är det också och vi firar ikväll med ananaspaj. Vi hade tänkt grilla men då det ska regna i eftermiddag så skjuter vi upp det. 
 
Dagen har hittils bjudit på en tripp till Maxi för att shoppa födelsedagspresent till en kompis till Alexander som fyller fem år idag och så har vi varit i kyrkan en sväng. Eftermiddagen kommer tillbringas med skolböckerna. Igår hann jag inte läsa nånting då det var match och så var vi ute med domarklubben. Vi hade en riktigt trevlig kväll så det var kul.
 
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Mors Dag

  1. Gott med ananaspaj! Trist med regn, vi har otroligt bra väder!! Jag passar på att njuta för fullt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: