27 mars 2023

Onsdag

 
Nytt i garderoben är denna snygga kjol från River Island. Blir perfekt med ett vitt linne och klackar. 
 
Den här dagen startade med ett mindre psykbryt då jag skulle skriva mer på min examinationsuppgift men filen gick inte att öppna. Av någon anledning har filen blivit skadad. Som tur var så hade jag kvar ett ex i papperskorgen på datorn från när jag la över filerna på ett USB-minne. Snabbt återställa den filen, dubbelklick och yes, den gick att använda. Fick bara skriva om en del av det som jag skrev igår. Men det är ingenting mot om jag hade blivit tvungen att skriva om hela arbetet. Jag blev verkligen lättad. 
 
Ni är ett gäng från Linköping som kikar in här. Kan ni inte berätta vilka ni är. En del av er har jag koll på men inte alla. 
 
Ha en toppendag. Nu ska jag återgå till plugget och i eftermiddag blir det familjemys innan jag drar till Åtvidaberg för att döma en p14match. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Onsdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: