Det här vackra armbandet hittar ni i min webshop, www.hannadesign.se
 
Godmorgon! Då var det snart dags för ännu en dag i skolbänken. Jag hoppas att dagen blir lika inspirerande som gårdagen. Idag ska vi prata om brytpunktssamtal och även göra rollspel. Jag är inget bra på det då jag har så svårt att hålla mig för skratt.
 
Matchen igår gick bra men jag måste tänka på att se lite gladare ut, det ser ut som att jag är uttråkad och hellre skulle vara någon annanstans än på matchen. Svårt det där ju för när jag är fokuserad ser jag allvarlig ut. Le lite mer måste jag göra helt enkelt.
 
Hoppas ni får en bra dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jättesnyggt armband!!!

 2. avatar
  säger:

  snyggt

 3. avatar

  Lycka till med rollspelandet! Tycker också sånt är jättesvårt, speciellt när man måste vara seriös

 4. avatar
  säger:

  Jag hatar när ens ansiktsuttryck inte återspeglar vad man känner! Det är därför jag aldrig vill öppna presenter inför folk, jag är rädd att de ska tro att jag inte gillar grejen.

 5. avatar
  säger:

  Urtjusigt armband och ha en bra dag i skolbänken idag
  kram
  Samt ja visst var det snyggt golv

 6. avatar
  säger:

  Så fint! Kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: