25 mars 2023

30 november

Månadens sista dag har först tillbringats på jobbet. Det var inte min dag. Tänkte baka sockerkaka och gjorde för mycket smet till formen så det rann över. Nästa grej som hände var att jag öppnade luckan för tidigt och då sjönk kakan ihop. Men det slutar inte där, råkar bränna mig på handen när jag skulle ta ut en plåt, tappade kakor i ugnen då bakplåtspappret åkte iväg och så lyckades jag bränna en plåt med kakor. Som tur var slutade det där och det blev inte fler missöden.
När jag slutat var det att snabbt åka hem och hämta kläder och sen åka iväg på årsmöte med domarklubben. Vi skulle ha tacos så det var lite att förbereda och jag pratade med en i styrelsen om mitt dömande. Återigen blev det prat om damfotbollen och nu kom vi överens om att han ska se mig i en match och så fattar jag ett nytt beslut efter det. Han ser verkligen potential i mig vilket är jätteroligt. I alla fall så var det en trevlig kväll och det var roligt att träffa domarna utanför planen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: