Tack för era kommentarer. Det är så skönt att veta att jag inte är ensam med mina tankar och känslor. Idag jobbar jag till två och därefter tänker jag ta helg. Familjemys, plugg, kalas, jobb på söndag och sjunga med kören. Så ser min helg ut. Jag hoppas på en helg där jag kan tanka en massa energi för det behövs verkligen.
Hoppas ni får en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Ibland behöver man verkligen tanka energi, hoppas helgen ger dig massvis! Försök att ta hand om dig själv och stressa ner så kommer det förhoppningsvis lösa sig 🙂

 2. avatar

  Önskar dig en härlig helg♥

 3. avatar

  Hoppas du snart mår bättre!

 4. avatar
  säger:

  Låter som en händelsefull helg. Hoppas Du får en trevlig helg…

 5. avatar

  ja visst är det
  får önska dig en bra kväll
  kraam

 6. avatar

  åå ja hoppas din helg blir riktigt bra

 7. avatar

  Låter som du har en riktigt fin helg framför dig!! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: