Sötaste klänningen hittas på Lindex. Perfekta klänningen för Ida att ha i nästa vecka när hon fyller två år. Åh så roligt det är att få shoppa klänningar till en liten tjej. Ida börjar intressera sig och väljer gärna själv. Jag upplever mer och mer skillnader mellan pojkarna och Ida. Men mer om det i ett annat inlägg.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh vilken underbar klänning! så fin modell och med fjärilarna på blev den ju helt fantastiskt fin.

 2. avatar

  Ååå så söt klänning♥ Det finns så mkt fina barnkläder så det är inte klokt. Jag vet att KappAhl får in fina barnkläder varje dag och om inte minst på måndag!!!
  Kram Lotte

 3. avatar

  Vilken söt klänning.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: