Jag brukar alltid vara för sen (läs: få upp adventsljusstaken lagom till andra advent, ibland senare) men i år är jag tidig. Pärlgirlangen och ljusstakarna med siffror på är från Ellos. Fatet är från min farmor och säkerligen riktigt gammalt. När jag och Ida fyllde år använde vi det som tårtfat och nu som ljusfat. Älskar att det är så användbart.I samma veva beställde jag också gardiner. Fint med rött nu som kontrast mot de ljusgröna jag haft i köket väldigt länge. Färgen är väldigt missvisande. Skulle strykit dem med ser jag nu men det får vara.

 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Fint!

 2. avatar

  Det är så mysigt att förbereda till advent och det känns väl skönt att vara ute i tid:) Mysiga ljusstakar du köpt!

 3. avatar

  Visst är det väl härligt att få "jula" till det lite! Tycker det är så mysigt!
  Jag har haft ett litet ofrivilligt blogguppehåll eftersom jag haft så mycket på jobbet. Så jag har suttit här och läst ikapp lite, vilka fina bilder du visar på dig själv och dina fina barn. 2-års åldern är underbar – jobbig ibland, men så himla gosig! 🙂
  Kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: