Jag har haft min prickiga klänning på mig. Älskar den!
På förmiddagen gick vi på ett möte i kyrkan som var riktigt bra så det var kul. Men det ställer till det lite också, precis när vi bestämt oss för att sluta gå där blev vi båda tveksamma av olika anledningar. Vi får helt enkelt fundera ett varv till. När vi kom hem blev det till att laga mat och sen kom barnens farfar hit och hjälpte oss att äta upp tårtan som blev kvar.
 

Jag och pojkarna fulade oss lite.
Kvällen har bestått av plugg. Jag har velat om hur jag ska göra för att disciplinera mig vad gäller pluggande och nu gör jag så att jag renskriver alla anteckningar. Det är två block så det kommer ta sin lilla tid men det känns som ett bra sätt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så mysigt att gå på söndagmöte, saknar vår kyrka. Samt så fin du är, hehe gillar era miner. Så smarrig tårta
  kramar

 2. avatar

  Fin klämning.

 3. avatar

  Sv: Ja, det gjorde jag med, så mycket nostalgi man får när man ser den igen!
  Gillar din design förresten!

 4. avatar

  Så fin klänning!!:-)
  Kram!

 5. avatar

  Va snygg du är i håret! Nu SKA jag göra slag i saken och klippa mitt en bra bit!
  Ha en bra dag, kram Lotte

 6. avatar

  Så väldigt fin du är i håret Hanna 😉
  KRAMIS

 7. avatar

  Du klär dig alltid så snyggt 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: