Idag har det inte varit min dag. Lyckades bränna mig först på den vänstra handen när jag skulle hälla över kaffe från en kopp till en mugg. En stund senare värmer jag mitt tevatten i micron, tänker att ”nu får jag se upp så jag inte bränner mig”, kände liksom på mig att muggen egentligen inte var microvänlig. Och mycket riktigt, bränner fingrarna på andra handen istället. Så klantigt, vissa dagar bara funkar det inte….
Samuel mår i alla fall bättre men får vara hemma från skolan imorgon också då han inte var feberfri i morse. Jag vill att han ska ha en feberfri dag innan han går till skolan igen så ”flunsan” inte kommer tillbaka. Vi andra mår bra så det är skönt.
Den här bilden la jag upp i bloggen förra året med i november och lika sugen jag blev då på att klippa av mig håret blev jag ikväll igen. Mitt hår har blivit så slitet och tråkigt fast jag klipper topparna och är noggrann med inpackning så blir det inte bättre. Har ni några tips?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Macadaimien Oil treatment är kanoners till hår suger bara in oljan och det känns fint och fluffigt.. testa nu när du ändå har klippt håret redan..

  1. avatar

   Tack för tipset!

 2. avatar

  Åhh, vad spännande!! 🙂
  Kram!

 3. avatar

  Har du provat hårolja? Jag tycker det är superbra! Jag kände precis som du med mitt hår tidigare. Jag använde balsam vid varje tvätt, gjorde hårinpackning regelbundet och höll efter topparna hos frisören men ändå kändes det lite risigt. Sedan började jag använda hårolja och jag tycker att det gjort stor skillnad.
  Jag tvättar håret som vanligt och sedan tar jag lite hårolja i handdukstorkat hår. Inte i hårbotten, då ser det fett ut! Men i längderna och i topparna. Det blir superlätt att kamma ut och lent och följsamt. Prova!
  Kram!

  1. avatar

   Tack för tipset. Dock så har jag klippt av mig håret. Resultatet får du se senare.

 4. avatar

  Otur du haft må man säga!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: