7 december 2023

Att må bra

Jag älskar känslan efter ett riktigt hårt träningspass där man verkligen gjort slut på sista krafterna, när sista biten går på enbart vilja och benen enbart springer för att man vägrar ge sig. Efter ett sånt träningspass mår jag riktigt bra. Allt som jag gått och grubblat på bara rinner av och jag får nya krafter.
Ikväll testade jag som sagt mitt måltempo på fem kilometer men i intervall och just nu har jag en bit kvar till jag känner mig bekväm i det tempot (5min/km) men det är bara att fortsätta så är jag snart där. Det här året har det verkligen hänt hur mycket som helst löpmässigt så det är riktigt roligt. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Att må bra

  1. Inte illa, och du skriver också om att du mår bra av träningen och då är det ju något som passar bra just för dig. Det är ofta ett bekymmer för många, att de har svårt att hitta det som passar för dem. Kramiz

  2. Halkade in här från en annan blogg, jag blev lite full av skratt. Jag heter Hanna men när jag var liten kallades jag Fia Lotta hos min dagmamma 😀 Så jag var liksom bara tvungen att kolla in här!

Lämna ett svar

%d