Igår gav vi oss ut i mörkret och regnet, jag, Rickard och Marcus för att köra distans. Vi sprang i elljusspåret och jag skrämde upp mig själv med att tänka på alla dåliga skräckfilmer jag sett som utspelar sig i skogar. Tur jag inte var själv. 🙂 Planen var att springa 4 varv vilket skulle bli 8 kilometer, det slutade dock med 9,9 km så det kändes riktigt bra och jag är så glad att jag äntligen fått till ett riktigt bra distanspass. Idag ska jag vila så benen är riktigt pigga till imorgon då vi ska köra backintervaller. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det är så kul när träningen går bättre än vad man har förväntat sig!

 2. avatar

  Duktiga ni är och hehe ja sådana ggr kan man bli skrämd för mindre, är lite läskigt i skogen och mörkret =D

 3. avatar

  Nästan 1 mil, Duktigt! Jag skulle ju döö. Klarar MAX 2 km 😉 Inte ens det.!

 4. avatar

  Det skulle jag heller aldrig göra-springa ensam i skogen i mörkret. (Jag vill inte ens springa där i dagsljus själv…) Kul att du fick till ett bra pass! ! 9, 9 km är inte dåligt!

 5. avatar

  Härligt med lyckade träningspass! ♡

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: