Ida gillar att vinka. 🙂
Efter en orolig natt är det skönt att det är morgon. Ida har matchat min oroliga nattsömn och sovit dåligt hon med. Ska alldeles strax ta tag i den här dagen, väckning av barn. Få dem till skola och dagis och därefter ska jag plugga någon timme innan det är dags att ta en löprunda med Emilia. Vi körde 400-hundringar igår så idag blir det ett lugnt pass på några kilometer ute i skogen. Inget ansträngande utan lite lagom. Vid ett är det personalmöte och när jag kommer hem står det städning på schemat. Det blir fullt upp med andra ord.
Ha en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  SÖTNOS!!!!

 2. avatar

  Så söt, samt hoppas att du fick en toppendag

 3. avatar

  Sötnos!
  Skönt med en löprunda 🙂

 4. avatar

  Hoppas du haft en bra dag 🙂

 5. avatar

  Vilken goding! Och fin Missoni Lindex klänning! 🙂
  Kram!

 6. avatar

  Så söt hon är:) Låter som att du har fullt upp idag, kanske lika bra när man har sovit dåligt så man håller sig vaken;) Hoppas att dagen är fin! Kram Linnéa

 7. avatar

  Vilken söt liten fröken i soffan! En härlig ålder 🙂

 8. avatar

  Så söt hon är! Fullt upp, hoppas du får en bra dag 😉

 9. avatar

  så söt! önskar dig en fin dag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: