29 november 2023

Regnig lördag

Godmorgon. Då var det lördag och jag hade planer på att gå till skogen med barne. Regnet hänger dock tung i luften och barnens regnkläder är på skola och dagis så det känns inte så aktuellt. Det får bli en mysig hemmadag istället. Ganska dumt är det egentligen att vi inte har två set till barnen, ett hemma och ett på skola/dagis.
Men det finns lite att greja med hemma så det finns ingen risk att det blir en sysslolös dag. I eftermiddag ska jag iallafall iväg och kolla på en damtrio. Det ska bli kul. Ha en härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Regnig lördag

  1. Men en mysig hemmadag är ju inte helt fel heller 🙂 . Skaffade precis ett nytt regnset till Felix att ha hemma. Det är som sagt, så skönt att slippa släpa det fram och tillbaka. Men vi blir nog inne i alla fall idag. Hoppas du får en fin dag. kram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: