När dottern får tag på mammans mascara blir resultatet så här…. Idag har hon lärt sig säga apa, kul att talet kommer mer och mer.
Vad skönt det är att sätta sig ner i soffan och huset är städat. Oftast är det just städningen som får stryka på foten när vi är trötta efter en lång dag.
Idag har jag dömt match, pojkar15. Det var en tuff drabbning och det uppkom situationer som jag absolut inte räknat med. Jag blev några erfarenheter rikare.
Vad har ni gjort idag?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  HAHA… När man ser nåt sånt där gulligt är det ju svårt att bli arg eller hur?
  Kommer ihåg när sonen fick tag på mitt läppstift. Han såg likadan ut fast i en annan nyans 😉
  KRAM ANNA

 2. avatar

  Haha så söt!

 3. avatar

  va söööt

 4. avatar

  Man ska lära sej nåt varje dag;)
  Man ska oxå börja i tid, tex med mascara… haha…
  Hoppas helgen varit bra!

 5. avatar

  Vilken liten busunge!:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: