31 mars 2023

Tisdag

Den här dagen har gått verkligen gått superfort. Vi har haft kalas på jobbet på eftermiddagen och stökat med det och då går tiden riktigt fort. Skönt att vara hemma nu då jag absolut inte kunde somna igår kväll. Att jag somnade framför filmen gjorde säkert sitt till.
Vi har blivit inbjudna till en annan kyrka för att sjunga på ett kvällsmöte och vi ska om en stund iväg för att öva. Jag har saknat att sjunga så det ska bli kul att göra det igen. Hoppas ni har en härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tisdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: