7 december 2023

Torsdag

Idag har jag känt mig allmänt risig. Så där som det känns när man håller på att bli sjuk men det vill inte bryta ut ordentligt. Jag gillar inte den känslan. Hellre bli sjuk och vara dålig ett par dagar och sedan är det bra än när man går runt och känner sig risig flera dagar och ibland veckor. 
Jag har alltså inte gjort särskilt många knop idag. Ikväll sover Samuel över hos en klasskamrat för första gången. Han är van vid att sova borta eftersom han åker till sin biopappa varannan helg men han har aldrig sovit över hos en kompis. Han börjar verkligen bli stor nu, 10 år fyller han i december. Tänk att jag snart varit mamma i tio år. Känns helt overkligt och fantastiskt. 
Har ni haft en bra dag?
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Torsdag

Lämna ett svar

%d