Trots urdålig sömn igår och jobb stack jag ut och körde åttahundringar i skogen med Rickard, Marcus och Emilia. Det gick rikigt bra och jag körde fem stycken med tider mellan 4,0-4,4. Snart springer jag dem på under 4 minuter. Det är en härlig känsla att jag blir bättre och bättre för varje pass jag kör. Men jag har alltid gillat att träna intervaller så det blir inte lika jobbigt då. 
Har ni tränat något?
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag älskar också att springa! Har nu använt mig av runkeeper för att träna upp mig, sprang mycket innan barnen men det var ju flera år sedan! På bara några månader uppnådde jag mitt mål, 1 mil under 60 min. Blev tom 57 min och 15 sek 🙂 Nöjd mamma, 9 mån efter förlossningen. Dock undrar jag var du menar med att intervaller är mindre jobbiga, själv håller jag på att dö när jag tränar intervaller haha 😀

  1. avatar

   Det blir mindre jobbigt just för att jag får vila mellan varje intervall jämfört med tempoträning där jag ska hålla ett högt tempo hela tiden. Tempo är för mig mycket jobbigare. 🙂

 2. avatar

  Tyvärr ingenting…. Men du är ju superduktig!!
  Du är riktigt grym!
  Kram!

 3. avatar

  Härligt!

 4. avatar

  ja,den gant skjortan är riktigt fin=)

 5. avatar

  Oj då. Jag har aldrig varit intresserad av träning och kommer inte att bli det heller på grund av min ålder. Apropå ålder, så har jag väldigt svårt att läsa texten hos dig. Den är SÅ svag att jag får anstränga mina ögon ordentligt.
  Men det var kul att du hittade till min sida och kommenterade där. Skönt att se att du i så fall hade låtit mej vinna i alla fall.
  Gilla

 6. avatar

  Åh vad duktig du är!

 7. avatar

  härligt ju!!s

 8. avatar

  Inte en millimeter, det enda jag har tränat på är att vila och jag börjar bli rätt bra på det. 🙂

 9. avatar

  Heja heja! Va härligt när det går fortare och fortare!
  Här blir det troligtvis ett pass ikväll av något slag.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: