27 mars 2023

50%

Jag tänkte rensa mitt smyckeslager. Därför ger jag 50% rabatt på allt. Jag reserverar mig för eventuell slutförsäljning. Ange 50procent i övrigtfältet på adressuppgifter så dras rabatten i efterhand. 
HÄR hittar ni mina smycken. 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “50%

  1. Hoppas att du känner dig bättre idag och mindre ensam;) Inte för att det gör saken bättre men jag tror att många kvinnor/mammor, känner samma sak som du. Dagens samhälle stressar på även det lugnaste sinnet. Ta hand om dig!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: