Den senaste boken jag läst är Dödligt villospår av Nora Roberts. Handlingen är kopierad från CDon. 
” De två vännerna Cooper Sullivan och Lil Chance påminns ständigt om den kusliga upptäckten de gjorde som tonåringar. Djupt in i Black Hills bergsområde i South Dakota hittade de ett skändat lik. Fallet förblir olöst. Men Cooper och Lil kan inte släppa tanken på hur kvinnan dog.De flesta tror att hon blev dödad av en puma. Men kan det vara så att hon blev brutalt mördad? Tolv år senare återkommer Cooper till sina barndomstrakter. Han är nu mordutredare vid New York polisen. Mycket snart får han reda på att Lils vildmarksjour har utsatts för hot och skadegörelse. Han beslutar sig för att stanna och hjälpa henne. Tillsammans börjar de förstå att hoten är mycket allvarligt menade. Kan det vara så att det går en mördare lös? En mördare med stört sinne och onaturlig instinkt som har siktet inställt på Lil?”
Det är en riktigt bra bok som innehåller allt: spänning ända in till slutet, kärlek och vänskap Det är den första boken jag läser av den här författarinnan och jag fick ett mycket bra intryck av henne. Kommer lätt läsa fler av hennes böcker. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Alltså, Nora Roberts är en av mina favoritförfattare. Jag började läsa henne för ca 16 år sen och sen dess har jag köpt varenda bok som hon har gett ut på svenska. Har blivit en del 🙂 Har en del på engelska också. Sen skriver hon några under pseudonymen JD Robb, de böckerna har jag också. Gillar henne skarpt! Romantik och spänning i ett. Hur bra som helst! Dödligt villospår är jättespännande. Den sista jag läste nu, Vittne till mord, är inte lika spännande, men ändå väldigt bra! Hon skriver alltid om mysiga miljöer och jag älskar det! Så läs läs läs böcker av henne!

 2. avatar

  Bra tips 🙂

 3. avatar

  Tack för tipset kram Diana

 4. avatar

  Kul med ett boktips. Jag har läst ett par av hennes böcker och gillar hennes sätt att skriva. Ha en fortsatt bra dag 😉
  ANNA

 5. avatar

  Älskar denna typen av böcker!:-)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: