25 mars 2023

En mysig men kall promenad

 

 
Idag kom Ida med skorna och så frågade jag ”vill du gå ut?”  Hon nickar och ut på en promenad gick vi. Svinkallt är det, och med tre långärmade tröjor och jacka frös jag. Man är verkligen inte van vid att klä sig efter kylan. Men det var mysigt att vara ute tillsammans. Tycker ju som sagt att jag knappt sett barnen den här veckan. 
Till kvällsmat idag åt vi potatisbullar och bacon, blev så galet sugen. Det traditionella med tacos var vi inte sugna på. Det har blivit för mycket av den varan. Vad äter ni ikväll?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En mysig men kall promenad

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: