Idag till lunch blev det kålpudding och det blev den godaste jag nån gång ätit. Brukar alltid ha ägg och havregryn men idag blandade jag i en burk cremefraiche också. Det blev helt otroligt saftigt och gott. 
 Grabbarna har blivit väldigt förtjusta i Angry birds så de tog ballonger som de fyllde med vatten, blåste upp och sen släppte. Det var en väldigt rolig lek tyckte dem.
 Tänkte tidigare idag att det var länge sen som Ida lekte i sandlådan och där har hon varit fast en bra stund nu. Det enkla är oftast det roligaste. Det behöver inte vara så märkvärdigt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Du har så fina barn Hanna 😀
  KRAM ANNA

 2. avatar

  Recept på kålpuddingen tack 🙂

 3. avatar

  Sandlådan är populär här också

Kommentera

%d bloggare gillar detta: