Idag har jag blus från Ellos (gammal) och kjol RIver Island. Strumpbyxorna åker av sen när jag ska åka hem från jobbet. Det ska bli varmt idag, 22 grader. 
 Godmorgon fredag och så härligt med helg. Jag jobbar bara till ett idag och sen är jag ledig. Matchen jag skulle haft ikväll är uppskjuten så tänkte att jag skulle åka och titta på fotboll istället. 
Hoppas ni får en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Det är så härligt att det är varmt och skönt ute fortfarande: Hoppas du får en skön helg! Kram

 2. avatar

  Fin du är idag !:)

 3. avatar

  Söt kjol 🙂

 4. avatar

  Vi har en helt underbar höst!! Varmt och soligt=))

 5. avatar

  Finis!

 6. avatar

  Skönt att sluta klockan ett! 🙂
  Trevlig Helg!

 7. avatar

  Skönt med helg! Å så fin din kjol är, gillas 😀 Trevlig helg!

 8. avatar

  Ha en underbar dag snygging 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: