Igår var första frostnatten och både igår och idag fick jag skrapa rutorna på bilen. När jag gick till bilen i morse tänkte jag att nu är det vinter. Känns som alldeles för tidigt. När man tittar ut genom fönstret  så ser det så varmt och skönt ut men det är verkligen kallt. På radion säger de att det är vinter rent vädermässigt. Det gillas inte. 
Har haft en riktigt bra dag på och nu ska jag sitta och plugga lite en stund innan barnen kommer hem. Hoppas ni har en bra dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Här har vi haft 13 grader och höstsol, ett perfekt septemberväder i mina öron!:-)
  Kram vännen!

 2. avatar

  ja nu är det kallt, var -5 när jag cyklade hem från nattens jobb imorse, underställ nästa!

 3. avatar

  Sommar och sen vinter direkt. Nån höst blev det ju inte alls i år.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: