Igår blev det intervaller i skogen med Emilia och Rickard. Rickard körde 1600 meters intervaller och jag och Emilia körde 800 meter. Vi har en jättebra slinga som är 800 meter så den är perfekt att köra långintervall på. Vi tänkte ta det lite lugnt så tiden var satt till 4,30 per intervall. Dock så hade både jag och Emilia fart i benen så det gick riktigt fort. 
4,14 4,07 3,58 3,59 blev våra tider. Riktigt nöjda är vi iallafall med träningspasset. Jag och brorsan körde samma pass i somras och då gick det inte alls lika fort så det har hänt lite sen dess vilket känns riktigt bra. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Wow! Jag är så superimpad av din flit! Och jag får en massa dåligt samvete vilket är väldigt bra! 🙂
  Kramar på dig!

 2. avatar

  Ohhh så härligt =D, bra där

 3. avatar

  Härligt när det går framåt med träningen man blir extra peppad då när man märker resultat!
  Kram Sandra

 4. avatar

  Kul när de går bra, ska du anmäla dig till något lopp?
  Ha en skön kväll! Kram

  1. avatar

   Jag velar lite. Det finns ett par som jag är sugen på men vi får se hur det blir. 🙂

 5. avatar
  emilia säger:

  Ett riktigt bra träningspass, så duktiga! Det måste vi göra om snart 😀

 6. avatar
  Marcus säger:

  Det var synd att jag missade passet igår. 🙁 men bra jobbat. 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: