Det är inte klokt vad veckan har gått fort, redag torsdag och jag jobbar sista passet för veckan. Det ska bli så skönt att vara treledig sen. 
Igår efter jobbet tog jag tag i skolböckerna och fick lite gjort. Ett kort träningspass blev det också, sprang tre kilometer på löpbandet och därefter åkte jag iväg och tittade på en av mina domare. Under matchen så hamnade jag i mycket intressanta diskussioner med en tränare för ett av damlagen här i stan. Vi tyckte inte lika om särskilt mycket men intressant var det. Det är kul när man kan ha olika åsikter men ändå inte bli osams. 
Det märks att hösten är här. Så här dimmigt är det när jag åker till jobbet på morgnarna. 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Ohh skönt att vara ledig sedan då, samt ja redan tors, otroligt
    Ha en bra dag
    kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: