Om gårdagens match var en lugn match med inte så högt tempo så var det betydligt tuffare idag. Det var riktigt högt tempo och jag hamnade lite på efterkälken på ett par situationer. Något som är svårt är när man gör en snabb tempoväxling för att vara med bra in i straffområdet och spelet lika fort vänder igen med en långboll åt andra hållet. Då kommer jag efter. 
Jag hade med mig AD idag och det är så mycket roligare att döma i team. Fast det är svårt med kontakten med AD när tempot är så högt men antar att det är något som kommer med rutinen. Jag fick beröm av instruktören för mina fasta situationer, att jag äger dem, visar med både kroppspråk och pipa att det är jag som bestämmer. Det var kul!
Det var årets sista domaruppdrag och om jag ska sammanfatta den här säsongen så har det verkligen gått framåt. Det har varit en rolig säsong och nu ser jag fram mot nästa år med nya utmaningar. Ett svårare löptest bland annat. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: