Idag har jag och Emilia dömt SM för flickor 16 tillsammans med en annan damdomare som är nyinflyttad. Matchen spelades i Norrköping och den roddes hem utan några större problem. Lite småsaker att tänka på är det alltid men det var kul. Nu har jag bara en match kvar som det ser ut just nu och det är som assisterande i damer division 1. Det kommer bli riktigt roligt. Jag har haft en sån match tidigare men det var flera år sedan. 
Ikväll har vi städat och jag har även suttit lite med skolböckerna. Egentligen är jag klar med en inlämningsuppgift men jag velar om jag ska skicka iväg den eller inte, måste finputsa lite till tycker jag men måste passa mig så den inte blir överarbetad istället.
Med datorn i knät, fotboll på tv och eventuellt att jag går och hämtar min Marabou Daimchoklad så har ni min söndagskväll.  
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  vad spännande att få vara domare 🙂
  vad är det du studerar?
  kramar

 2. avatar

  Det låter som en trevlig dag 🙂

 3. avatar

  skönt med söndagar =)

 4. avatar

  Vilken fin blogg du har 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: