Minns ni det här inlägget? Hur jag hade en liten längtan om en till liten bebis. Den längtan har ersatts av en känsla av att vara nöjd. Jag har tre barn, två pojkar och en flicka som jag älskar mest av allt. Man ska aldrig säga aldrig, kanske att jag bli sugen längre fram men just nu har jag ingen längtan efter fler barn. Kanske har det med förlossningsrädslan jag har eller så är jag bara nöjd helt enkelt. Livet kan inte bli så mycket bättre än så här. Mina vackra barn!
 
 
 

 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag kan också känna en pytteliten längtan ibland, men sen minns jag alltid hur bunden man är under spädbarnstiden och jag gillar att vi kan göra mer saker med barnen nu och göra semestrar osv. Jag blir snart faster igen, då får jag gosa på bebis igen, men lämna tillbaka när den skriker för mycket, hehe 😉
  kram
  ps. vad fin du är!!!! Jättesnygg!

 2. avatar

  Härliga ungar! Visst är det härligt när man känner sig nöjd 🙂
  KRAM ANNA

 3. avatar

  Skönt att få vara nöjd och leva i nuet och inte längta efter något annat.

 4. avatar

  Ja, man vet aldrig hur många barn man kan/vill ha! Kan ändra sig snabbt! 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: